Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeläsarens dilemma

mannen som kunde läsa tankar
kunde inte tygla sina egna

så hästen sprang ut till skogs
och band fast sig vid ett träd

där tänker han stå tills han lärt
att sadla sig själv och gå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-22 12:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson