Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig dag

En vanlig dag passerade,
vid mitt fönster.
Bara några välkända moln,
svävade förbi.
Såg vinden genom träden
vinka till mig.
I regndropparna såg jag,
silhuetten av dig.

Vännen kom sätt dig hos mig
och ge mig blicken från förr,
säg mig att du har det bra,
att himlen läker dina sår,
ditt skratt, ditt leende och oss.

Berätta en saga ur ditt liv,
som tiden för evigt står still.

Säg mig att du mår bra,
att du har fått ro,
att vi åter ses en dag.

Vännen kom sätt dig hos mig
och ge mig blicken från förr,
säg mig att du har det bra,
att himlen läker dina sår,
ditt skratt, ditt leende och oss.


© georgmoller.se





Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-22 13:09



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Härlig känsla som brister ut mellan raderna i denna. Fin klang.
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller