Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zwed (farbrorn) [bestämd form] bokförde (just) føljande – j.

___________________________________.
_________________________________.
_______________________________.
_____________________________.
___________________________.
_________________________.
_______________________.
_____________________.
___________________.
_________________.
_______________. (the compiler not ready)[*/Ba+]
_____________.
___________.
_________.
_______.
_____.
___.
_.
Föregående är (just) ivägsänt via "mail-server… n" chez… (hos) [bei] poeter.se – trevlig week-end… poets. Använd (æ) svenska – om det fungerar, språket ifråga.
_______________________________________________________.
En fel-kontroll… just… nu (now) peau geaung = gg | är (æ… Ø) | howdy/fuzzy/gui.
_______________________________________________________.
_____________________________________________________.
___________________________________________________.
_________________________________________________.
_______________________________________________. 22.43 (+)
_____________________________________________ . (97 a) [w, W]
___________________________________________. 22.40 (B)
_________________________________________.
_______________________________________.
_____________________________________.
___________________________________.
_________________________________.
_______________________________.
_____________________________.
___________________________.
_________________________.
_______________________.
_____________________.
___________________.
_________________.
_______________. [Ba+]
_____________.
___________.
_________.
_______.
_____.
___.
_.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-22 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed