Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser på en långfilm om en man som vaknar ur en flera månader lång koma. Man får ju hoppas att den är bättre än en snarlik början med Steven Seagal. Den snubben rescenserades som att han verkar agera som komapatient i alla sina filmer.


Dagens upplevelse




Jag var ute och festade igår men jag minns en sak i vilket fall. Jag tog en serie bilder av mig själv och tänkte lägga ut på fejsbok. Det är bara ett aber. Då jag gick in och tittade idag på bilderna, var allt jag såg en serie chokladaskar. Jag har ju hört att man blir vad man äter, men det här är ju löjligt.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-01 11:16



Bookmark and Share


  Palett
Var du så glupsk att du inte nöjde dig med chokladen utan åt upp även askarna ? Allvarligt ..... !
2014-03-01

  Jan Widströmer VIP
Se det var en riktig chokladfest...med bakelsefylla efteråt.
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP