Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNSKAPENS ÄPPLE

.....för det står skrivet att : "Den  som äter ifrån kunskapens
träd, skall  förbannas och utvisas  från  paradisets  trädgård,
och  få  slita  hund  på  en  brädgård"  Den  som  hårdnackat
istället skriver en skoningslös bok  av  den nakna sanningen
om människor och värld,hamnar under en" Bannbulla " blir
förklarad  " persona non grata"  och  fredlös  som  haft fräck-
heten ställa sig utanför  människors gemenskap och världar,
och respecktlöst helt och hållet avslöja deras livsbedrägerier
Salman Rushdies " SATANSVERSERNA " är  ett exempel på
en sådan  bok, trots  att den bara avslöjade en  religiös  sekts
bedrägeri  mot  mänskligheten. Jesus  förkunnande  visdoms-
lära en annan, så den som vill rädda sig  i  denna värld lever i
lögn och falskhet  där alla bedrar, där  ingenting  är  sant och
äkta,och allt naturligt är onaturligt.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP