Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårschampo

Det finns hårschampon för alla
behov, t ex för börs-vd:er som
har svårt att lägga livspusslet.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 298 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-09-17 15:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Min mamma hade något som hette fixativ - vore kanske något? Men tror det var efter schamponeringen.
2014-09-20

    ej medlem längre
Haha tur är väl det:)
2014-09-19

  Anya VIP
Jaa att lägga håret kan vara komplicerat...mer för vissa. Själv kör jag med självtorkat.
2014-09-19

  Lars Hedlin
Men för oss som inget hår har då? Blir det bonvax kanske?
2014-09-18

  KattenKin VIP
Vill korrigera: Näring och liv för utmattade toppar.

Nu ger jag mig, har nästan blivit knäpp på kuppen! ;)
2014-09-18

  KattenKin VIP
Aha! Näring för utmattade toppar!
2014-09-18

  KattenKin VIP
Vilket herrans bryderi
jag tar åter sats och river i
tror att schampot är för hårklyveri.
2014-09-18

  Angel of love
Tur att det finns variationer. ;)
2014-09-18

  Teresia Ridell
Man kan köpa det mesta för att tro sig få en lösning på livets vardagssituationer..få enklare pussel att lägga... Fast det äkta, sanna i livet kan vi inte köpa på flaska, burk eller på annat sätt..:-)
2014-09-18

  KattenKin VIP
Nu vet jag, det heter lödder för slödder va?
2014-09-18

  Maria Sundelin VIP
För uträtning eller bättre passform?
2014-09-17

  anits VIP
Det är att ha tur, när det finns att välja på.
2014-09-17

  Ponkla
För att få bort funderingsklådan från huvudet? :)
2014-09-17

    ej medlem längre
Bra att det finns att välja på
2014-09-17

  louisegirl
Vilken tur ;)
2014-09-17

  KattenKin VIP
Är det mot myror i huvudet då?
2014-09-17

    ej medlem längre
Den här var löddrig.
2014-09-17

  Connie
Nu får du min hjärna att skruva sig igen. Finns det schampo för håravfall? Jag som trodde att det enda som kan hejda håravfall är golvet ;)
2014-09-17

  Marianne Räf
Min kommentar, alltså, inte kåseriet!
2014-09-17

  Marianne Räf
Ja, de kanske halkar i Tvåloperan!
Fán, den var dålig, iaf väl långsökt!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck