Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket pengar

Framför sig hade han
en stor utgift.

Som tur var var han
rikt ingift.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-05 15:52



Bookmark and Share


  Nina.H
Undrar om det blev nån eftergift?
Giftigt värre.. :)
2014-03-14

  Maria T
Tur det
2014-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det kan va bra att ha pengar, bara de inte styr...
2014-03-09

  Maria Sundelin VIP
En ekvation som landar på noll
2014-03-05

  Marianne Räf
Ja, där hade han röta!
Smakar det, så kostar det, ju!

2014-03-05

  Lars Hedlin
JA man får vända på slantarna!
2014-03-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
En del som
har tur eller
hur och Du fick
till en knorr på
Din dikt och det
var inte bara tur...
Eller hur...
2014-03-05

    ej medlem längre
Utgifter är det gott om, pengarna går fort åt.
2014-03-05

  Angel of love
Pengar är inte allt, bara ett nödvändigt ont.
2014-03-05

    ej medlem längre
Snyggt trollar du med orden..
2014-03-05

  Angela Bohlin VIP
Pengar är inte allt, men ibland underlättar det :)
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck