Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina bröder och systrar.


Jag älskar dig


Du matas med lögnen att du inte duger,
men inget saknas dig,
Se dig själv i spegeln och inse att de ljuger,
du är precis som du ska.

Du är en del av något stort,
en magnifik skapelse.
Det spelar ingen roll vad du gjort,
det finns bara förlåtelse.

Som en bror älskar jag dig
du är jag och jag är vi.
Älska dig själv genom att älska mig
och du älskar dig själv fri.




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 823 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-26 09:19



Bookmark and Share


  Frostflinga
Så lugn och varm
2014-03-21

    ej medlem längre
Den var väldigt bra. Tack! Jag har inte kollat in dina andra dikter ännu. Själv är jag kristen och ditt budskap rimmar bra med det jag tror på. Allt gott!!
2014-03-04

    Birgersdotter VIP
Klok varm text
2014-02-28

  Jonas S. Lundström
Tack det behövdes just precis nu när mitt självtvivel/rädsla sakta kröp nära.

Nu är det enbart ljus, du var där för mig redan innan jag föll.

Älskar dig min skogsande
2014-02-26

    skogsanden
Som alltid är dina texter underbara, älskar dig min bror <3
2014-02-26

  Peter Stjerngrim VIP
En text som speciellt når fram och berör mig starkt med avseende på det förmedlade budskapets verkliga innehåll, mening och innebörd ...
Har uttryckt lite andra aspekter
på samma tema i en hel del av mina texter här på poeter.se genom åren ...
Men du uttrycker det på ett sätt
som gör att det också inverkar på
hur jag kommer att ta till mig av andra textflöden du skrivit och så framgent kommer att publicera här ...
Då avser jag att det är i positiv mening!
2014-02-26

  lillonea
Fint, alla tjejer skulle behöva en brors kram ibland!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström