Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsgåta


Snöfritt hästhovsspår
blåbär och vide i knopp
skog viskar vår




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-26 16:08



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din haiku är så vacker och levande...och ja "skog viskar vår"...underbart!
2014-03-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja ja...ljuvlig haiku...
2014-03-01

  Deva
Väldigt fin rytm i den har Haikun och suggestiva ord.
2014-02-28

  Anya VIP
Jaa visst är det så, det är vårkänningar...verkligen.
2014-02-26

    ej medlem längre
Härlig haiku,det börjar våras här också.
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP