Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten ängel

 

En liten ängel med ett uppdrag-
vad vet inte jag

En liten ängel-
alldeles för fin för denna värld

En liten ängel kom till oss-
besökstiden är osäker

Denna ljuvliga lilla varelse är ren glädje inkarnerad
kanske förklarar varför hon inte skulle passa på en plats så kall

En ängel är så sublim-
hon är så verklig,
har för alltid rört vid våra hjärtan,
hennes ande mirakelsmittande,
en styrka full av helium

Hennes besök, kort eller långt,
har förändrat oss, kommer förändra oss,
betyder oerhört,
och jag är så oerhört tacksam.




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 3581 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-02-26 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP