Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gav hela tiden

Hon gör mycket
för andra människors skull
sånt som Hon tror
att andra förväntar sig av henne

Kanske ger Hon 
det Hon aldrig blivit ombedda att ge

och i Hennes iver att tillfredsställa andra
tappar Hon bort sin egen önskan
av att vilja få

© Angela Bohlin

 

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-26 19:36



Bookmark and Share


  Cymbaline Andreas
mitt i prick!
2014-03-03

  Maria Sundelin VIP
Ja, har man inte fått känna att man är värd något så gör man så eller blir bitter
2014-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt...man får inte glömma bort sej själv...
2014-03-01

    Dan Myrbeck
Vi pratade nyss här i Linköping om olika personlighetstyper på arbetsplatserna. Det här är en av dom.
2014-02-27

  Carl Mikael Fäldt
Inte ofta jag blir genusnojig-men du förutsätter uppenbarligen att bara "HON" tappat bort sig!?

Viktig text detta!
2014-02-27

    ej medlem längre
På pricken.
Och den som står vid sidan av (jag), borde "se" detta, oftare..
2014-02-26

  bittemi VIP
Fint formulerat. Känns igen
2014-02-26

    ej medlem längre
Din text andas stort växande
o uppläget är snyggt med "hon".
2014-02-26

  bumerang
Oj, och hjälp, där känner man igen sig.
Så fin insikt och påminnelse,'
-tack!!
2014-02-26

    ej medlem längre
insiktsfullt!..
2014-02-26

    ej medlem längre
Fint skrivet och nog väldigt vanligt förekommande!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP