Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/agnositcas......


F. d. - D I K T























- Ge mig en Whisky, för fan och snabbt.


Dom jävla idioterna har ju redan sagt allt:


The Shit Fuckin....Poets.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Han sa så Ian Mc CorkNuck


innan dom sparkade ut honom


från puben The Deaf Duck in Dublin.




(Polisen sa - sedemera - att

han hängt sig i sina skosnören...,


han efterlämnade 2 block - oskrivna -

och 3 ovässade blyertspennor,


som nu skänks till Katolska Kyrkan;


bless his Soul).




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-26 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Irland är inget bra land att vara i ... om man vill undvika konkurrens av stora och många skalder:-) Bara att ta ett glas Guinness och dränka sorgerna. Slånte!
2014-02-27

  Ingrid Trolle
Din förmåga att
skriva en hel pjäs
med några få ord
är beundransvärd
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden