Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDVETANDETS RISKER

Det öppna,orädda,ärliga och vettgiriga intellektet
har förutsättning till att förstå allt under förutsätt-
ning att det finns en motivation,där prioriteten av-
görs av det som gynnar  var  och ens  intellektuella
kapacitet varvid den kreativa cerebrationen triggas
av dopamin, endorfin  och adrenalin. Den modiga
faran ligger  i  att total medvetenhet kan bli till ett
skräckscenario  vars  riskfaktor består i att medvet-
andegörandets  gränsöverskridande  av  ett otämjt
vilt  intellekt  blommar  ut  i  en  frisk  reaktion  av
deppression, på grund  av att världen  skådats som
den är,samt att det förhåller sig så att "Den mänsk-
liga hjärnan vet mer än människan själv är medvet-
en om." och lite kortfattat skulle man kunna likna
den mänskliga hjärnan  vid  en pölsa  utan  potatis
och rödbetor.



Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-26 23:35



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Målet för mig personligen är någon form av kontrollerad galensak.

Där man försöker hitta en balans och försöker följa flödet och känna när man ska hålla sig innaför medvetandets gränser och när man ska kasta sig ut för stupet

Undebar text.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP