Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skolflicka

intervjuas:

- Jag vill inte läsa om röda
och vita blodkroppar.
Finns det inte rosa?




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-28 15:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Om man blandar röd och vit så blir det ju rosa...:-))
2014-03-30

  Marianne Räf
Söt! Jag vill också ha rosa!

2014-03-29

  Lars Hedlin
Jepp bra där ;)
2014-03-29

  Ponkla
Bra skrivet! Känner man igen.
2014-03-29

  Angel of love
:) klart några borde vara rosa.
2014-03-29

  Maria Sundelin VIP
Bara rena färger
2014-03-28

    ej medlem längre
Älskar dina verbala krumsprång!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck