Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse av ens verklighet

Tolkar
tårar.
Ensamheten
varande.

Ropen
av
skuggorna!

I den
inre
världen.

Kvar.

Ge mig
styrkan
av ett hav!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-27 18:06



Bookmark and Share


    99knivesinside
Åh! Styrkan av ett hav!
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP