Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är inte jag

Jag vet att jag inte borde, men jag känner
Jag förstår att du inte vill vara ensam, jag förstår hur jobbigt det känns
Somna ensam på kvällen, ligga sömnlös, svettas i timmar

Du tänker inte på mig, du ser bara henne
Henne, henne, henne
Jag hatar att hon finns, jag hatar att jag måste hålla käften
Jag hoppas att du är nöjd med vad du åstadkommit, för hon
Hon har förstört dig, dig och mig, vår relation, helt jävla sabbad
Helt jävla söndertrasad, jag vill aldrig mer se dig, för du har valt

Du har gjort ditt val och det finns ingenting som jag kan göra
Förändra, tycka, vilja, säga
Hon är inte jag och kommer aldrig vara, men du kan låtsas
Jag önskar att du insåg




Fri vers av Vinternsillusioner
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner