Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag hatar å bli nattad av Världen! Linnéagården, Vimmerby 1989.


-Protest!


På kvällen då man myser
och lyktorna lyser, -
och man börjar må bra -
efter en trälig dag,
- då, går tiden med sån fart -
och det är dax att sova, snart!
Nån gång man sig lägga må.
Men måste det ske jämt, - just DÅ?!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-01 10:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra och underhållande!
2014-03-03

  ULJO
Igenkännande
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf