Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betyder synodisk månad - eller månsting. Från en diktsamling med samma namn. 1989.


Lunation


Tänd! Månen har tänt mig!

Lyfter in mig under ytan

i Lunation. Upplyser mig

om att jag, då den är full,

kommer mjölka beska droppar

av sann dårskap, -- men

redan då den är i nedan

väntar (stora) lösningar;-

Släck! Ända härifrån, --

vi möts i ögonvrån....!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-01 10:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Månens makt -
den påverkar
människan!
2014-03-03

  Anita Westin
Lunation. Vilket underbart ord!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf