Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer tillbaka jag bara vet det

Du finns där någonstans.
jag bara vet det.
Du håller koll på mig
jag bara vet det.
Du ser till att inget ont händer mig
jag bara vet det.
Du ger mig lycka
jag bara vet det
Jag saknar dig morfar
du är mitt hjärta




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-03-19 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj