Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens Bok

Att gå omkring i en djurpark

Känns mycket konstlat

Ungefär som att fiska i en laxodling

Upplev istället naturen i dess rätta element

Det är då det blir mer häpnadsväckande

Öppna världens bok och njut

© Christer Johansson 2014-03-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-01 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP