Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanförskap och utsatthet


Dagens lilla fundilering 140302

De visade tydligt
genom både kroppsspråk
och med ord
den irritation som de kände.

Hon hade sett det flera gånger
och hört dem tala,
när de inte trodde 
att hon fanns närvarande.

Det fanns en avsky
som hon inte hade förtjänat
heller ej  förstod sig på.

Det enda hon funderade på var
— Hur kan människor bete sig så
… och även få med sig andra?

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-02 11:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2014-03-02

    ej medlem längre
Denna din fundirlering når in o berör starkt...
2014-03-02

  Per "Läsaren" Sörqvist
starkt berörande
2014-03-02

  mare VIP
Stor sanning
jag brukar säga
att det är människor
med fula hjärtan
kalla utan empati
och är nog inte lyckliga
med sig själva
mobbningens fula tryne
finns överallt!!

2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP