Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som gör mig mest upprörd över de senaste händelserna i öst är att det inte var Ukraina som invaderade Ryssland, först. Det hade allt sett ut det. Jag som aldrig i onödan tittar på Schlagerfestivalen hoppas den osänds i år.


Jag som vann guld i S(c)ottchi





i de imaginära grenarna
Kast med sliten stol
Skitskytte
samt
Hundra kilometer pajkastning

väljer att skicka tillbaka medaljerna till, ja vart skall jag kunna skicka dem? Frågan är känslig, hattarna av för dem som valde att bojkotta OSis helt och hållet redan från början.
Nu har jag höjt min röst och hoppas på att den skall höras, även om den inte är uttalat tydlig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-02 19:49



Bookmark and Share


  ULJO
Ja tänk att erövra en medlaj i kast med slite stol, det vore en ära.
2014-03-02

  Nanna X
Ber att få gratulera då, till medaljen alltså.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP