Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månad nr 3

Mars 40 plus
2,7 grader
lite ont i halsen
nacken stel
dimmregn
kalaset över




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-03 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan