Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mamma

min mamma är min mamma. mina systrars också,
men mest mig. hon är min mamma, bara min.
hon har allt en mamma ska ha, hon visar kärlek och
att hon är min vän som man kan snacka sånt som
man egentligen inte ska snacka med sin mamma om.
men min mamma är en harmonisk varelse som gillar
mig och mina systar. HA lol :) älskar dig mamma




Övriga genrer av Eriika_
Läst 1354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-19 20:12



Bookmark and Share


  aol
underbart vännen,
2010-06-06

  Albert
tänk... din mamma är nog en hel människa, eller?
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_