Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter var med blodspår för vadå?

Mental diss
Blir fysiks miss
Missar målet
Träffar mig
Hårt
I magen
Spyr inälvor i iskall natt
och gråter var med blodspår

Melodifestivalkväll
i fyllecell
Fel låt vann som vanligt

En natt går och kroppar faller
Jag faller igen
för dig
Faller söderut
SMS orgasm
faller samman
mönstret blir komplet
nästan

utan dig
fast på distans
är allting bättre?
verkligheten
så långt bort




Fri vers av Matilda Fransson
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-03-19 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Fransson