Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen på fotografi

Jag tittar på foton
Ser bilder av kramar
Ser bilder av liv

Ser oss två kyssas
ser hångel och smek
ser kärlek och lek
jag ser också sveken
och hatet och ilskan
frustrationen mot allt

Ser liv går i bitar
Ser tiden rinna
bort och försvann

Vart tog allting vägen?
Fasnar på papper på fotografi
Fasnar också i minnet
Långt där inne, här innuti

Vill ha dig tillbaka
Fast bara det vackra
Av kyssar och smek

Vill ha livet tillbaka
Inte hatet och ilskan
och gråt och svek

Jag saknar dig

Saknar du mig?

på fotografi




Fri vers av Matilda Fransson
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-03-26 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Fransson