Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret


spöket av en snabb utandning ligger emellan oss
svävar med blicken fäst på dig

vad fick dig att tro
att jag inte till sist skulle svälja all din ilska

skapa ett monster
av dina ord

nu dricker jag tårar
och du dör av törst




Fri vers av Nerdissta
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-03 17:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftig samt bra
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta