Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabrik-en inne-håll-er (1) ett hyphen-minus – okay. . . . .

Fabrik-
en
inne-
håll-
er
(1)
ett
hyphen-
minus – okay. . . . .
1 1 1
0 1 1
9 0 5 – o k a y. . . . .

Ba+ fungerar.
Ba+ är fungerande. Und so weiter – en måndag.

Inget kåseri – troligen dikt i någon = nn | form.

Bingsjö 1912 – nej? Nej.

_______________________________________________________.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-03 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed