Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två börskillar

- Jag är så stolt. Igår sa
min son sitt första ord.

- Sa han "pappa"?

- Nej, "reporänta".




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-23 15:48



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja dessa underbara barn.
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
"Man blir lik den man umgås med"...:-)
2014-05-24

    ej medlem längre
Haha..
2014-05-24

  louisegirl
Haha ska börjas i tid ;)
Bra skrivet!
2014-05-23

    ej medlem längre
Det var snabb utveckling.
2014-05-23

  Lars Hedlin
JA kanske "Hussé" På Börsen sen!
2014-05-23

  Maria Sundelin VIP
Och nästa blir Börskurs
2014-05-23

  Marianne Räf
Det ska böjas i tid,
det som krokigt ska bli!
2014-05-23

  Connie
När han blir stor ger han kanske tillbaka med ränta ;)
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck