Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sängen min

Hur säger man till någon
Att du är allt för mig
Att livet blivit så mycket varmare

Han faller isär på natten
Tårarna blir till krossat glas
Trots att han ler snart
Skaver det när ögonlocken sluts

På morgonen sopar jag ur sängen
Hans läppar smeker mina
Glasbitarna som fastnat i min hud försvinner
Jag glömmer, förlåter

Men när himlen blir mörkblå igen
Ligger han i bitar mellan mina lakan

Hur många gånger kan en pojke viska
"Jag vill inte längre, jag vill dö"
Innan tomheten tagit hans plats i min säng?




Fri vers (Fri form) av Caroline M
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-04 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag säger som Angel of love. Stark gripande och så bra skrivet om den svåra kärleken
2014-03-04

  Angel of love
Väldigt stark och bra text.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Caroline M
Caroline M