Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alena

Min säng har blivit milslång
Jag sträcker på mig för att fylla tomrummet
Ersätter dina ord med blank poesi
Utan dig är känslan förlorad
Och jag faller igen




Fri vers av Caroline M
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-10 00:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Tycker om..
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Caroline M
Caroline M