Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet....

... människor som beter sig illa
är energitjuvar
dem kan Du gott vara utan
saker och ting brukar visa sig tillslut
Du kan bara göra ditt bästa
det är gott nog
ibland måste Du våga "släppa" taget
för att inte sjunka
till den nivå
Du
själv inte uppskattar
ty Du är  så mycket bättre än så.

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-04 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter att ta till sig!
2014-03-05

    ej medlem längre
Kloka ord som vanligt!
2014-03-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
Det är fint behandlat ämne.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP