Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens lilla tänkvärda 140305

Du är mycket starkare
än Du själv många gånger tror
de gånger Du känner
att Du tappar fotfästet
finns där vänner som stöttar Dig.

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-05 18:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Livsbejakande
och trygghetsskapande!
2014-03-06

  mickech
Jo, det är sant!
2014-03-05

  Lars Hedlin
Bra att ha i tanken!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP