Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okay för (ännu… Ä) en [1] funky text = tt (nytto) [ekonomi… EKORRE] /////// /////// /////// /////// /////// /////// /////// [^] 1.5 edition = en ((101110)) goes = gs (GS) web.


232 text-er… cirka, man får vara (tämlig- en) nöjd. ///////

[–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] [–––––––––––––––––] Ba+ OS 2.0 [–––––––––––––––––] (copyright… SYMBOL) goes = gs {GS} web.
POETER.SE – a funky place for (the… !) [°F] poets. Observera… eller: Lägg märke (æ… Æ) [ø… Ø] till ÖT i LÖTTORP och GÖTEBORG – även i GÖTTINGEN finns = fs (FS) ÖT – eller hur(?)… jo-men-visst, förvisso = fo – folder-name… etc. (4) [3] #… öt är inte ÖT (ÖST) not OST (m… GORGONZOLA [a… !] before SAMSØ og JARLSBERG före QUIBILLE (k… KÄSE) – funky Ba+ "edition" (ó… Ú) UNICODE goes = gs (w… W) [—————————————————————————] und so (U… u) [] w e i t e (101) [5] {3} r.
PRINTERname Bengt fungerande i »nu-LÄGE… t, E>
1.
1.
0.

2.

\farbror zwed wrote (another) [funky] d o k u m e n t? YES… y e s.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-05 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed