Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tårar från egen himmel"

När tårarna skapas
i din egen himmel

När de långsamt
faller nedåt

Som nysnö
ibland gör

Ja, då är det äkta
känslor vi talar om

Glädjetårar
och
Sorgetårar

Det varierar

Men, de är alltid äkta känslor

© Christer Johansson 2014-03-05




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP