Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en knölig situation.


Hjälp!


Drömde att min mor
var ute efter
min kavaljer!

Satans alarm i min
mörbultade hjärna.

Har sovit i omgångar,
men är osaligt
trött, samtidigt med
rastlös Ande.

Träden säger att
jag får vänta...

Jag måste samla nerverna!

Är jag bara ute
å cyklar, -
- en sinnessjuk nolla?

Eller är jag sanningar
på spåren? Folken
hurrar
för Satan?

När hon snor min älskare,
mina väninnor?

Kan någon hjälpa mig?





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch vilken dramatik!Kolla om det inte ligger en ärta under madrassen, princess!
Kram
2014-03-06

    Dan Myrbeck
Förekommer ju ibland. Låt oss hoppas
att så inte är fallet i det här fallet!
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf