Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verser i vintern.


Allena


Dyker in i Tidens
grå, sprakande vanvett.

Smak av smör i inre
heliga, blå gårdar.

Ligger å kurar i
bakhåll, på er Alla!

Egoistiskt lägger
jag guldägg i drömmar.

Varför nekas jag all
kontakt med Omvärlden?

Ätit ett halvt kilo
lakritskarameller.

Vill, skreva för honom,
jag -ständigt- tänker på.

Ja, - bara han kommer
flygandes till min famn!

Sex är bedårande
lustigt å angenämt!

Besynnerligt att jag
lämnats mol allena!

Är nog Satans vilja -
att jag ska ha det så!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-06 20:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Men nu kommer våren, hoppets tid...
2014-03-09

    Dan Myrbeck
Mycket originella ordval.
Jättebra!
2014-03-07

    ej medlem längre
Ovanligt mollslut för att vara från dig.
Det tjänar inget till - och det vet du.

"Smak av smör i inre
heliga, blå gårdar."
Härligt!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf