Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träplankgolvets hemlighet

Min smärtas fanér,
lyfter på köksgolvsplankan,
där rinner ett hav.

En svart ocean,
som speglar dina tankar,
och gömmer ett liv.

Kärleken ligger,
på golvet bredvid en sjö,
av ditt sorgeblod.

Sakta sipprar vi
genom träplankspringorna
för att spädas ut.






© georgmoller.se




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-07 01:37



Bookmark and Share

  mickech
Mycket finfin dikt! som låter sorgen sakta sippra ut, ur träplankornas mellan rum för att lösas ut av vattnet och sakta försvinna för gott.
2014-03-09

  Linda CH VIP
Fantastiskt fin!
2014-03-09

    ej medlem längre
Störtgillar hela texten, rubriken är attraktiv då jag gillar träplankor.. lukten av trä! omgivningen.. känslan. Välskrivna rader.. bokmärkes! sorgen, som så.. påtagligt och innerligt!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller