Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C


Jag vill gå

Jag vill gå, men mitt hjärta sitter fast med kedjor,
så jag kan inte komma härifrån,
men vill jag egentligen det,
för med dig är allt perfekt,
med dig är jag hemma,
trots det försöker jag slita loss mina kedjor,
men mitt hjärta snärjer in sig självt hårdare och hårdare
och jag kan inte gå,
så jag sitter fast med en kedja till ditt hjärta
och den enda som har nyckeln är du,
men du vägrar att låsa upp,
du vägrar att ge mig nyckeln,
så jag stannar och låter mitt hjärta sitta kvar kvävandes i kedjor,
kedjor jag själv bundit mig i.




Fri vers av Carin
Läst 708 gånger
Publicerad 2006-03-20 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin