Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen har blivit vuxen.


En förunderlig tid



Jag ser
igenom tidens
glasaktiga
transparens.
Ute på gården står
vinterträden raklånga
och väntar på vår.

Vi lever i en
förunderlig tid.
Allt pockar på
kärlek & lust.
En spänning drar
igenom landet, som en
elektrisk vind.

Alla har blivit
vuxna i hjärtat.
Evig Ungdom är
lämnad bakom;-
äntligen, förstår vi
varandra och oss
själva på nya sätt, -

- i ljuset från den
gryende sommarsolen.
Vi är rika på
dagar av liv, som
lindas runt våra
ömtåliga skinn, - lika
lätta himlakläder.-





Fri vers av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf