Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort fråga från Åke om verktyg

Finns det något verktyg förutom vapen och våld som inte går att använda till att sprida kärlek och gemenskap?




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-08 11:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Prostitution.
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström