Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få ord från Åke #18

Jag drömmer om att åka tillbaka till Sanningslandet och uppleva tystnaden




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-09 16:12



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Även om sanningen är tystnaden?
2014-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen ska ropas ut, inte tystas.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström