Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Finna delar.
Utvecklande
väven.

Stegen
växande
djupt.

Tillvaron
svarar.
Lyser upp!
Förvandlar
i världen.

Leva i nuet.
Göra dagar.
Förverkliga.
Utveckla.

I stadens
stora
områden.

Inte
tystnad!
Inte
tystna!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-09 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP