Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÅTTAN

Den förvirrade feta råttan
hittade till slut ett kryphål
i lagen,
trots att  det  bevisligen är
han som var den skyldige,
kryphålet var "DE RIKAS LAG"

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-10 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP