Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens fråga 140310

Vad hindrar Dig
a
tt leva det liv
Du själv önskar att leva?

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-10 19:22



Bookmark and Share


  Anders Granström
Säkerligen min egen uppfattning om jag är värd att känna/leva... En ständigt intressant fråga! Väl ordat!
2014-03-11

    Dan Myrbeck
Mycket bra fråga att ställa sig!
2014-03-11

  bittemi VIP
En viktig fråga att ställa till sej själv
2014-03-10

  mickech
Bra frågetställning, det rä nog ofta vi själva som är hindret.
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP