Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en läkare som lämnar dödsbesked

Att hamna på toppen
Att hamna i fronten
Att leda ett kollektiv
Betyder
Påfrestningar
Klagomål
Bitterhet
Allt kommer nerifrån

Ibland är önskan att man
hade kunnat vara helt känslokall
likt en läkare som lämnar ett dödsbesked
att det bara rinner av en

Men man är en man av känslor
Som vill det bästa för alla
Man bryr sig

Men det räcker inte

Klagosången tystnar inte

© Christer Johansson 2014-03-10




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-10 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP