Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens betydelse ?

Att vara våghalsig
är kanske att sträcka på sig
men ändå svaja lite
lätt med nacken

Att få sig ett rus
är kanske att
springa trots att
man inte vill

Att vara reslig
är kanske
att göra en resa utan pass
men med bra benstomme

Att vara med i IFA
(icke facebookanvändare)
är kanske omodernt
men samtidigt lite retrocoolt

Att smutskasta
är kanske att
försöka bli av med lite egen
skit på andras bekostnad

Att vända på steken
är kanske att
inte vilja vidbränna köttet

Att avsluta
är kanske att välkomna något annat
utan att veta vart man
ska börja




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-10 21:46



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Du har verkligen tänkt till här och vänder vrider på ordens betydelse! det är bra för det finns aldrig en sanning, en betydelse och det är nog viktigt att vi påminns om det för det är så lätt att fastna i gamla hjulspår!
Bra text!
2014-03-15

  dubbelve
väldigt intressant Ola! /En fellow IFA
2014-03-11

    ordskalv
Du har ett eget språk. Jag har läst dig förut och gillar det jag ser. Fint.
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan