Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ikväll vill jag knulla

Ikväll
vill jag knulla
för allt vad kjoltygen håller
och som i trance

Och när jag nu ångrat det
ömsint

Vem är Jag

Med min blygsel
och könsdrifterna
som tränger sig på

Samma som dåren jag hörde på restaurang
skrika inför sina polare:
Vad fan är jag gift för, om jag aldrig får knulla!

En idiot som honom;
fast annorlunda




Fri vers av Tao
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-11 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tao