Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla, så stilla

Stilla, så stilla
dammet förvandlas till lera
lemmarna hårdnar mitt i rörelsen
stillar framfarten mot

Stilla, så stilla
leran förvandlas till sten
tynger ögonlocken till mörker
lägger mörkret runt

Stilla, så stilla
sten förvandlas till berg
under ligger drömmar
hukade i

Stilla, så stilla
berg förvandlas till ben
begravda under jorden
blicken upp

Stilla, så stilla
va allt förutom tankarna
som for utanför kroppen
och landade på en staty





Fri vers av Nerdissta
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-11 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta