Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har framkommit i en oseriös undersökning att många ord som folk betraktar på ett sådant sätt som att de har en fullgod förklaring till, i egentlig mening skulle behöva förklaras ytterligare, eftersom uppfattningen kan vara ouppdaterad.


Dagens förklarade ord - telefonlur





Telefonlur är det som förekommer då du valt att svara i telefonen och en främmande röst tilltalar dig samt frågar om den som talar har kommit rätt och det i slutänden visar sig att personen ifråga försöker prångla på dig någonting som du i vanliga fall är fullständigt ointresserad av, om du bara får chansen att välja själv. På frågan om vad du redan har, varför du har det och om du vill få den underbara chansen att byta till en annan produkt eller tjänst känner dig plågad av att inte behöva svara ja.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2014-03-11 06:11



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, inte ska man behöva lida för att man gör någon lätt besviken för att man säger nej, men det gör man (jag (läs: vi)) faktiskt lite ibland, det är väl den här förskräckliga empatin man har blivit tilldelad alternativt valt att gå omkring med. Det där Nix biter visst inte på telefon/telefonabbonnemangsförsäljare? Men det kanske var kalsipprenumeration det gällde.
2014-03-11

    ej medlem längre
bra!
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP